Handelsbetingelser

Bestilling

Bestilling af varer foretages ved at finde varen på hjemmesiden, og lægge varen i kurven.
Når du har handlet de varer, du ønsker, klikker du på "til kassen”.
Her kan du justere på din ordre. Ønsker du ikke at justere på ordren, går du videre, hvorefter leveringstypen vælges.

Her udfylder du faktureringsadresse. Leveringsadresse udfyldes kun ved levering til en anden person (f.eks. en gave el. lign.) Klik ”send”. Herefter indtaster du dine betalingsoplysninger. Når du har bestilt og betalt varen, modtager du en bekræftelse på email fra os. Når varen sendes fra vores adresse, modtager du en email som kvittering for afsendelse samt Track & Trace information.

Betaling og pris

Alle vores priser er inkl. moms og afgifter. Dog ikke told.
Beløbet for varesalg trækkes, når varerne afsendes.
Du kan betale med de viste kort på forsiden, Dankort/Visa Dankort, Mastercard etc.
Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl, og evt. pris-/valuta-/ eller afgiftsændringer.
Hvis nogle varer på din ordre er udsolgt eller på anden måde ikke kan leveres, kontakter vi dig for aftale om evt. alternativ levering, reduktion i ordren eller senere leveringstidspunkt.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
d) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved emma@madebymuh.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis returneret det beløb, du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Endvidere skal dette foregå uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om din beslutning angående fortrydelse af denne aftale. Vi gennemfører naturligvis en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Made by MUH I/S
C/O Benjamin Sehested
Kornvænget 29
8600 Silkeborg
Danmark
emma@madebymuh.dk

* Du kan også fortryde købet ved at give tydelig besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på madebymuh.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os snarest efter modtagelsen.
Er varen beskadiget ved modtagelsen, bør du altid gøre kureren/fragtmanden opmærksom på dette, og påtegne det på fragtbrevet.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på emma@madebymuh.dk og medsende fotografisk dokumentation af varen.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Made by MUH IvS
C/O Benjamin Sehested
Kornvænget 29
8600 Silkeborg
Danmark
emma@madebymuh.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

E-markedføring

Der kan kun registreres en person pr. email adresse.
Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv:
– Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted)
– Email (bruges til at bekræfte ordren samt til at sende Track & Trace information)
– Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted)
– Postnr. og by (bruges for at sende varerne til det rigtige sted)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres kun hos os.
Når der indsamles personoplysninger sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, dog krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL).
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed

Dine betalinger er sikre hos Made by MUHs webshop. Vi anvender betalingssystemet ePay, som er sikkerhedsgodkendt af PBS, og som løbende gennemgår IT-revision af et sikkerhedsfirma (se mere om ePay | Dit Online Betalingssystem på www.ePay.dk).
Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet, og dermed er Dankortbetaling/kreditkortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver anden fysisk forretning.

Oplysninger

Made by MUHs webshop har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Made by MUHs webshop indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.
De personoplysninger der behandles er navn, adresse og email adresse.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger såsom cpr. nr. eller konto/kort numre.